NOVI ŽIVOT ODJEĆE: Ovaj krojački obrt s Trešnjevke može obnoviti i izraditi sve što vam padne na pamet

Foto: DuoDesign Facebook

DuoD Design krojački je obrt smješten na Trešnjevci koji se osim krojačkim popravcima, bavi redizajnom i kreiranjem odjeće, a izrađuju i modne dodatke. Duo koji čine majka i kći Dijana i Dorina Zagorac zajednički djeluje u Hreljinskoj 44 od 2017. godine i udahnjuju novi život u stare odjevne predmete.

DuoD Design može osvježiti kaput iz bakinog ormara, vestu koja je izašla iz mode ili suknju u koju više ne stanete. S dodacima od drugih vrsta tkanina, novim gumbima ili zatvaračima DuoD Design čini čuda i osvježava svaki komad odjeće.

Foto: DuoD Design Facebook

Oism šivanjem, DuoD Design se bavi i izradom modnih dodataka. Ručno rađene ogrlice, naušnice te torbe izrađuje Dijana, koja je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu.

Foto: DuoD Design Facebook

Njihov nakit pogodan je za alergičare jer se uglavnom izrađuje od nehrđajućeg čelika. Prilikom izrade koriste različite materijale: polimernu glinu, uže, poludrago kamenje…


Foto: DuoD Design Facebook

Osim zanimljivog nakita i torbi, DuoD Design izrađuje i kućanski tekstil po mjeri. Šivaju posteljinu, stolnjake, zavjese te radnu odjeću. S dolaskom epidemije koronavirusa počele su se baviti i izradom platnenih maski za lice.

Foto: DuoD Design Facebook

Komentari