Nova modna destinacija za svečanosti: Westgate bogatiji za novu trgovinu iz fashion segmenta

Westgate Shopping City ponudu obogatila je još jedna trgovina iz fashion segmenta. DEAL! je novootvoreni salon svečanih haljina, vjenčanica, odijela i modnih dodataka gdje potraga za idealnim outfitom za posebne trenutke postaje pravi užitak.

Nova godina tek je počela, a u našim kalendarima već je zabilježeno nekoliko važnih događaja. Među njima se zasigurno ističu vjenčanja, maturalna večer ili neke druge svečane prilike. Takve prigode traže da se u našem ormaru nade barem jedna svečana haljina ili kombinacija u kojoj ćemo se osjećati i izgledati odlično. Upravo zbog toga, vrijedi se potruditi i pronaći modnu kombinaciju uz koju ćemo zabljesnuti.

Potraga za savršenom svečanom kombinacijom može biti pravi modni užitak ako imamo na umu nekoliko stvari. Pravilno odabran materijal, dužina i kroj poput čarobnog štapića mogu stanjiti bokove, vizualno izdužiti noge ili stvoriti obline.


Eksperimentiranje je poželjno, izaberite haljinu ili suknju koju biste rado vidjeli na sebi ali pripazite na boje. Pri kombiniranju savjetujemo spajanje tople boje s toplom, a hladne boje s hladnom. Naravno, crna je siguran odabir, uvijek u trendu. Svaka žena zaslužuje osjećati se posebno a da bi look bio potpun tu je i svečani accessorize koji će staviti ! za “wow” efekt.

U DEAL!-u nisu zaboravili ni na muškarce. Ponuda modernih odjela za muškarce ne zaostaje, a moramo priznati da su nam posebno zanimljivi parovi koji usklade svoje modne kombinacije. Budite maštoviti, uskladite boje ili uzorke i zablistajte zajedno. U DEAL! salonu možete pronaći idealnu kombinaciju za oboje.

Komentari