Krhka ljepota unikatno izrađenih staklenih kuglica za bor plijenit će pozornost!

Izvor:staklenekuglice.com

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Za izradu unikatnih staklenih kuglica i ukrasa potrebno je veliko znanje i vještina, mnogo ljubavi, strpljenja, vremena, kao i velika preciznost prilikom samog oslikavanja i ukrašavanja. Krhka ljepota unikatno izrađenih staklenih kuglica za bor plijeni pozornost bilo kao blagdanski ukras ili kao poklon za poslovne partnere.

foto:Staklene kuglice

Tako je od  strastvenog hobija nastala mala manufakturna radiona, obiteljski obrt za proizvodnju unikatnih staklenih kuglica za bor te ostalih staklenih figurica i ukrasa od puhanog stakla Katarina vlasnice Petre Krhen Antonić iz Zagreba.

foto: Staklene kuglice

Obrt ima više od 20 godina iskustva u puhanju stakla koji se kasnije ručno ukrašava kako bi se dobile unikatne kuglice za bor i drugi ukrasi od stakla, poput brhovi za bor, figurice, srca od stakla te druge proizvode ovisno o potrebama klijenata.


Kuglice se izrađuju iz malih ampulica od staklenih cijevi raznih promijera koje se zagrijavaju i ispušu u kuglice veličina 5, 6, 8 i 10cm.

Više informacija i fotografija predivnih staklenih urkasa možete pronaći na web stranici staklenekuglice.com, ali i na Facebook stranici Staklene kuglice Katarina.

Komentari