Još stignete razveseliti svog muškarca idealnim poklonom iz poznate zagrebačke brijačnice

Foto: Facebook/Gospon Fulir

Vrijeme darivanja opasno nam se bliži, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, donosimo vam originalne ideje.

Misija im je oživjeti duh starih brijačnica i vratiti kulturu redovitog uređivanja i njege gospode kao nekoć, sredinom prošlog stoljeća.

Poznata zagrebačka brijačnica Gospon Fulir sada je pripremila i ponudu za idealan poklon pod bor, za rođendan ili majmunovo.

Radi se o top proizvodima za kosu i za bradu. Odabrala ih je stručna ekipa Gospon Fulira. Najprodavaniji su paketi, a isplativiji su i do 35 posto.


Dobra stvar je i što ne morate pakirati, kutiju također dobijete gratis. Odlično je i to što ne morate gubiti vrijeme hodajući po trgovinama.

Paket ‘Panic’

Kad te uhvati panika i nemaš vremena otići na zurku ili jednostavno želiš tako izgledati odaberi ovaj paket. Posoli, raščupaj ili začešljaj- kako god želiš. Frendu s tankom kosom uvali lightwork pomadu, a za susjeda s puno razuzdane kose uzmi clay pomadu.

Ovaj paket odabrao Edi Hadžiselimović.

Paket ‘Panic’ sastoji se od Slick Gorilla Lightqork pomade, Slick Gorilla Clay pomade, Slick Gorilla pudera, gumiranog češlja, stickera te ćete uz to dobiti i njihove promo materijale. Detalje provjeri ovdje.

Paket ‘Hollywood’

Čovječe pazi da ne ideš malen ispod zvijezda. Ti budi zvijezda i zagladi se sa Suavecitom. Sa malo super sjaja, čvrstog looka budi spreman za sastanak, dejt ili nešto treće, a s gelom sredi bradu, obrij i zamiriši.

Ovaj paket odabrao Jack Hollywood AKA Marino.

Sastoji se od Suavecito firm pomade, Suavecito beard gela, promo materijala, stickera te gumiranog češlja. Detalje provjeri ovdje.

Foto: Gospon Fulir

Paket ‘Redneck edition’

Bliže si 40.-oj nego 30.-oj, a osjećaš se kao da si u 20.-oj?

Odaberi Redneck paket i uz malo truda sredi zurku sa čvrstom mat Prospectors pomadom. Gospon Fulir ulje dobiješ po sniženoj cijeni, a miris biraš ti. Čvrstoću četkice za zube prilagodi sebi I održavaj higijenu kao pravi Gospon.

Ovaj paket odabrao Gospon Ptić. Detalje provjeri ovdje.

Sastoji se od Prospectors coal mine pomader, četkice za zube Acca Kappa, Gospon Fulir ulja po izboru, stickera, promo materijala te gumiranog češlja.

Foto: Gospon Fulir

Baci pogled na detalje paketa i naruči preko web stranice Gospon Fulir.

Komentari