(FOTO) NAJČAROBNIJA AUKCIJA: Bili smo na rasprodaji kostima Kazališta Trešnja, gdje dio bajke možete ponijeti kući

Već pri ulasku u dvorište Kazališta Trešnja danas je sve izgledalo kao da ste zakoračili u bajku. Ono što je bilo najbolje svega jest to da su posjetitelji dio te bajke mogli ponijeti svojim kućama. Naravno, radi se u rasprodaji kazališnih kostima koji su se koristili za njihove predstave.

Vidjeli ste prekrasnu Trnoružicu, slatku Crvenkapicu ili sjajnog viteza kojeg su vaši klinci omha poželjeljeli za maškare, a i vi za Noć Vještica? E pa sada su te želje ostvarive, jer na ovoj čarobnoj aukciji možete postati neki od tih likova. Neobični buvljak traje do 17:00 stari tako da još uvijek stignete uloviti svoje kostime. Cijene se kreću između 50 i 350 kuna, ovisno o komleksnosti kostima, materijalima te broju komada koji idu uz njega.

“Iznimno nam je drago što je naša aukcija kazališnih kostima privukla tako veliki broj posjetitelja. U prodaji je preko 150 kostima iz pedesetak predstava koje više nisu na repertoaru Kazališta, a neki od naslova su Trnoružica, Petar Pan, Mala sirena, Alisa iz zemlje čudesna, Crvenkapica i mnogi drugi”, rekla nam je Sara Križanić, voditeljica prodaje Kazališta Trešnja.
Dodaje kako su već u prvom danu prodali mnogo kostima, a ako niste stigli nema veze jer u Trešnju možete doći i sutra od 11 do 17 sati te pronaći nešto za sebe.

“Za aukciju smo se odlučili jer nemamo adekvatan prostor za pohranu svih kostima i kako ne bi propali s vremenom, no svakako smo sačuvali sve vrijedne autorske kostime koje ćemo zadržati u fundusu, a neke, jednako značajne i lijepe, ćemo iznajmljivati u prostoru koji ćemo obnoviti zarađenim novcem s ove aukcije”, pojasnila je ciljeve njihove aukcije.


Ako vas je ova aukcija zaintrigirala, pogledajte u fotografijama kako je to bilo prvog dana i i koje se sve zanimljivosti na njoj kriju, pa svratite sutra po svoj komadić bajke.

Komentari