Dodatak koji je pobjednik sezone: Evo kako to izgleda kada se sretnu tradicionalni slavonski vezovi i visoka moda!

Foto: Instagram / mychoice.hr

Modni dodatak koji se može izdvojiti kao pobjednik ove sezone definitivno su kragne. Ogromne,  heklane, vezene, na vesti, pa čak i na sakou, kragne su gotovo neizostavan  neizostavan ukras svakog trendi jesenskog outfita.

Trgovine su prepune modela s divnim kragnama no postoji još jedna genijalna opcija, od sada kragnom možete unaprijediti i svoje stare odjevne predmete. Za to vam nije potrebno trajno ušiti nove kragne na stare predmete, već ih možete jednostavno mijenjati ako kupite kragne na vezanje.

 

View this post on Instagram

 


A post shared by Lidija Lešić (@lidijalesic) on

Ovaj smo domišljati ukras pronašli u jednom zagrebačkom showroomu na Horvaćanskoj cesti, My Choice by Slavonika iza kojeg stoji influencerica Lidija Lešić. Njihove su kragne posebne jer su inspirirane tradicionalnim slavonskim vezovima.

“U novoj jesenskoj kolekciji proširili smo ponudu kragni, a novi modeli dolaze u jednoj od 9 boja po izboru. Proces izrade kragni kreće s crtanjem mustre, mustru treba izbosti, zatim staviti na platno, nakon toga se mustra uz pomoć posebne prašine plave boje preslikava na platno. Cijeli proces oslikavanja platna pomoću prašine se zove fodrukanje“, objasnila nam je ekipa koja stoji iza ovog simpatičnog hrvatskog brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLAVONIKA by Lidija Lešić (@mychoice.hr) on

Kragne su na vezanje, a sami birate jednu od 9 boja po izboru. Nove kragne dolaze i u veličini za djevojčice i moguće ih je kupiti u paru, što će oduševiti svaku majku.

Cijene kragni se kreću od 399,00 do 529,00 kuna. Kolekcija je limitirana, kragne se izrađuju po narudžbi a rok isporuke je 2 tjedna. Kragne dolaze u kombinaciji s plišanim trakicama, te je moguće birati između desetak boja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLAVONIKA by Lidija Lešić (@mychoice.hr) on

Komentari