Do ponoći ugrabite kartu po jeftinijoj cijeni! Ryanair bazu u Zagrebu otvara dva mjeseca ranije od planiranog

Foto: Pixabay

Zračni prijevoznik Ryanair bazu u Zagrebu otvorit će čak dva mjeseca prije nego što je to planirano, odnosno 23. srpnja.

Najavljeno je i premještanje nekih ruta za ranije termine u lipnju umjesto u srpnju, uz napomenu da je to zbog jake potražnje. Prvobitno je Ryanair krajem ožujka otvaranje baze u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman najavljivao za jesen, no sada kaže da će to zbog jake potražnje učiniti 23. srpnja.

Mijenja i datume rute od Zagreba do Milana Bergama koju pokreće već 17. lipnja umjesto srpnja, što će, kako ističu iz te kompanije, omogućiti hrvatskim kupcima da rezerviraju letove za London Stansted, Bruxelles-Charleroi, Gothenburg-Landvetter, Milan-Bergamo i Rome-Ciampino od lipnja, odnosno srpnja.

Daljnjih devet ruta, a koje su ranije najavili za Zagreb, i još više letova bit će dostupno za rezervaciju od rujna, uključujući i dvije nove za Malmö i Düsseldorf Weeze.


“Hrvatski potrošači sada mogu rezervirati ljetne praznike čak i ranije po još nižim cijenama, a uz mogućnost korištenja Ryanairove nulte naknade za promjenu ako se planovi promijene”, dodaju iz Ryanaira, napominjući i da su pokrenuli prodaju sjedala po nižim cijenama za putovanje do 31. listopada i koje treba rezervirati do ponoći 13. svibnja na njihovim web stranicama.

Iz zagrebačke baze od otvaranja 23. srpnja najavljuju pak pet ruta/odlaznih letova za London Stansted i Milano-Bergamo (po četiri puta tjedno), za Rim Ciampino (tri puta tjedno) te za Göteborg-Landvetter i Bruxelles Charleroi (po dva puta tjedno), s time da će letovi za Milan-Bergamo i Bruxelles-Charleroi početi već u lipnju.

Komercijalni direktor Ryanaira Jason McGuinness komentirao je da su “oduševljeni” što su ubrzali otvaranje nove baze u Zagrebu zbog hrvatskih potrošača i otvaranja ruta prema raznim europskim središtima, kao i s time što su dodali još dvoje nove rute (za Malmö i Düsseldorf Weeze od rujna).

Komentari