Dizajnerica sa zagrebačkom adresom izrađuje unikatne igračke za pse iza kojih stoji plemenita priča

Vrijeme darivanja sve je bliže, a kako bi na vrijeme odabrali idealne poklone za svoje najbliže, portal Zagreb.info od 23.11. do 21.12. svaki dan donosi zanimljive i originalne ideje za poklone!

Ljubitelje životinja i vlasnike njuški, oduševit će inovativne igračke za pse s plemenitim ciljem.

Dizjanerica sa zagrebačkom adresom Morana Krklec prije dvije godine udomila je kujicu Našu iz azila u Velikoj Gorici, što ju je potaknulo da pomogne njuškama koje i dalje čekaju svog sretnog vlasnika u azilima.  Povodom toga počela je izrađivati igračke za pse, a sav novac od prodaje donirat će se azilima.

Na ideji je dugo radila, a ove godine je napokon realizirana. Sav prihod od ovih simpatičnih igračaka po simboličnim cijenama donirat će udruzi Sigurna kućica.


 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MORANA KRKLEC (@moranakrklec)

Riječ je o neprofitnoj udruzi koja pomaže nezbrinuti životinjama, a uskoro će i surađivati s azilom u kojem je dizajnerica pronašla svoju Našu. Za Super1 otkrila je i kako će pored prikupljenih sredstava od prodaje, njuškama u azilima pokloniti i igračke. Za svaki kupljeni odjevni predmet u njezinom ateljeu u Ilici 29 ovog prosinca, Morana od iste tkanine izrađuje i igračke koje će pokloniti.

Ako želite postati dio ove vrijedne akcije, Morani se javite putem Facebooka ili pak Instagrama.

Komentari