Ovaj presladak psić osvojio je srca Zagrepčana: Pomozite mu da pronađe novi dom prepun ljubavi

Svi vlasnici pasa znaju da je njihov kućni ljubimac i njihov član obitelji i najvjerniji prijatelj. Ljubav između čovjeka i psa nekada će teško shvatiti oni koji nikada nisu imali ovog ljubimca.

Ovaj je maleni presladak psić bio upravo to, član obitelji, a sada su njegovi ljudi teška srca primorani pronaći mu drugu obitelj koja će mu pružiti jednaku količinu ljubavi kakvu je imao u svom dosadašnjem domu. Oni mu na žalost, zbog mnogih promjena u obitelji, ne mogu više adekvatno pružiti pažnju koju on zaslužuje.

Divno stvorenje zove se Alf i svoju se sadašnju obitelj došao kao štenac. Danas je već odrastao i dobro odgojen pas od sedam godina.

“Malo rudlavo crno kao ugljen stvorenje koje je svima ušlo u srce i osvojilo ga. Nestaško mali rastao je uz moju djecu i zajedno sam ih odgajala. U početku je bio zaigrana beba koja nije voljela slušati,ali uz trud i puno dobre volje sve smo ubrzo naučili”, napisala je o njemu njegova vlasnica.
Alf je toy pudl i tokom godina je postao ravnopravni član naše obitelji koji obožava djecu i igranje. vlasnica kaže i da je s djecom je nježan, umiljat i ponaša se jako zaštitnički.
“Voli igrati nogomet, voli ukrasti hamburgere sa stola,voli se jako maziti i pokazivati ljubav. Poslušnost je naučio tokom godina i sada je miran, ne laje puno osim kada osjeti nepoznatu osobu koja se približava vratima ili kada uz nas pjeva. Voli pjevati,ali nije ga baš
uvijek dobro za čuti. Jede svoju specijaliziranu hranu,ali voli i polizati tanjure, ako samo malo okrenete glavu i ne pazite na svoj ručak.
Dva,tri puta tokom dana voli ići u šetnju,ali u našem dvorištu je uživao jer je imao slobodu. Sada više nismo u kući i nemamo dvorište, ali vrlo brzo Alf se prilagodio novom stambenom prostoru i novim okolnostima. Jako je prilagodljiv i voli ljude. Nije sramežljiv, dapače voli ljude i druženja, a pogotovo voli biti u centru pažnje. Ne pušta dlaku i nema neugodan miris. Ime je dobio iz serije Alf koju sam obožavala kao mala i kada je došao kod nas izgledao je kao rudlavi vanzemaljac i odmah je dobio ime Alf”, napisala je.
Dodaje i kako se zna da će onaj tko udomi Alfa zavoljeti ga jako brzo, osvojiti mu srce i paziti na njega jednako kao i oni. Nadamo se da će Alf brzo doći u nove dobre ruke i usrećiti neku obitelj jednako kao što će i ona usrećiti njega.

 


Komentari