Vidović Krišto i Vrkljan napuštaju Klub zastupnika Domovinskog pokreta: ”Izloženi smo unutarstranačkim spletkarenjima!’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Milan Vrkljan putem svog Facebook profila obavijestio je javnost kako Karolina Vidović Krišto i on napuštaju Klub zastupnika Domovinskog pokreta. Čini se da je unutarstranačko neslaganje prevagnulo, a objavu prenosimo u cijelosti.

“Nažalost, duboka država je ponovno djelovala, tako da smo Karolina Vidović Krišto i ja bili primorani napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta.
Razlika u pogledima Karoline Vidović Krišto i mene s jedne, te Miroslava Škore i Marija Radića s druge strane, je u tome da mi smatramo da su potrebne korijenite političke promjene u hrvatskom društvu, te da tim promjenama mora biti podređen cjelokupni politički rad.
Te promjene su moguće ukoliko se stvori jaka politička opcija, vjerodostojna u svom političkom djelovanju, bez ikakvih trgovačko-nagodbenjačkih motiva.
Zbog djelovanja na istinskim promjenama u Hrvatskoj, Vidović Krišto i ja smo već nekoliko mjeseci izloženi različitim pritiscima i spletkarenjima unutar Domovinskog pokreta kako bi nas se ušutkalo i spriječilo u političkom radu”, objavio je Vrkljan.

Objavljuje Karolina Vidović KrištoUtorak, 5. siječnja 2021.


 

“U više sam navrata u razgovoru s Miroslavom Škorom, i na ovom mjestu isticao minimum političkih standarda ispod kojih osobno ne ću ići.
Mi ćemo nastaviti svoje političko djelovanje, a osnovni politički motiv jest stvaranje socijalne i pravedne hrvatske države, države funkcionalne vladavine prava u kojoj su svi građani jednaki pred zakonom.
Bivšim kolegama u klubu Domovinskog pokreta želimo sve najbolje u osobnom i političkom životu”, zaključio je i najavio konferenciju za medije.

Komentari