U potrazi ste za poslom? Donosimo top 10 prilika u Zagrebu

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Gi Group traži novo pojačanje na poziciji Brand Manager (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 17.3. Posao obuhvaća analiziranje rezultata prodaje i marketing akcija, planiranje, organiziranje, implementiranje i kontroliranje svih aktivnosti, određivanje ulaznih asortimana za svaki kanal prodaje i maloprodaje i slično. Očekivanja kandidata su visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u radu s brandom u području robe široke potrošnje, visoko razvijene analitičke vještine, odlične vještine planiranja i organizacije i slično. Aplicirajte.

 Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Sales Project Representative (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.3. Ključne su odgovornosti razvoj i održavanje baze postojećih klijenata na području RH i EU tržišta, akvizicija novih klijenata, prodaja print materijala i slično, istraživanje, analiza i obrada tržišta. Od kandidata se očekuju minimalno srednja stručna sprema, trogodišnje iskustvo rada na sličnim ili istim pozicijama, izražena kreativnosti i interes za tehničke i tiskarske djelatnosti, odlično poznavanje rada u MS Office-u. Poželjno je poznavanje Adobe i Corel programa. Prijavite se ovdje.

 Advance IT d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji specijalist podrške aplikacijama (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 17.3. Poslodavac pruža pozitivnu radnu atmosferu u mladom timu stručnjaka, profesionalan razvoj i dinamično okruženje. Potrebna su znanja i kvalifikacije minimalno visoka stručna sprema tehničkog ili prirodnog fakulteta, razvijene komunikacijske i organizacijske vještine, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje MS Office paketa te spremnost na suradnju i podređenost timskom radu. Prijavite se.


Pro-Monting d.o.o. zapošljava dostavljača / vozača (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 16.3. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno, osobni i profesionalni razvoj, dugoročni angažman te fleksibilno radno vrijeme. Uvjeti za rad su ažurnost, marljivost i fleksibilnost, dostupnost te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se.

Bestrent d.o.o. traži mehaničara građevinske mehanizacije (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 18.3. Osobe sa iskustvom imaju prednost, ali u obzir dolaze i osobe bez radnog iskustva spremne na učenje sa završenom srednjom školom za mehaničara / ku. Potrebna je spremnost na timski rad i odgovornost prema poslu. Aplicirajte.

Tim Novak d.o.o. zapošljava voditelja prodajnog salona (m/ž) i prodavača u salonu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 15.3. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo rada u prodaji te srednja stručna sprema. Poslodavac osigurava kontinuirane edukacije i profesionalno usavršavanje te ugodno radno okruženje. Aplicirajte putem linka.

Philips zapošljava na poziciji Marketing Manager Adriatic (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 8.4. Uvjeti su minimalno pet do šest godina radnog iskustva u multinacionalnim kompanijama, iskustvo u digitalnog marketingu i menadžerskim pozicijama. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika. Radni zadaci uključuju razvoj strategije, marketing, oglašavanje, kontrolu budžeta i slično. Prijavite se ovdje.

Residence Grupa traži direktora hotelskog sektora (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 15.3. Poslodavac pruža službeno vozilo, službeno prijenosno računalo i mobitel, stimulativna primanja te priliku za profesionalni razvoj. Potrebne su kvalifikacije visoka stručna sprema odgovarajućeg turističkog smjera, prethodno radno iskustvo, odlično poznavanje ustroja hotela, preciznost i analitičnost, odlične organizacijske sposobnosti i slično. Prijavite se.

Metali i Staklo d.o.o. traži majstora / radnika metalnih struka aluminij / bravar / monter / staklar (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 23.3. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Potrebna je radna pismenost, a poželjan je majstorski ispit. Prednosti su i sposobnost upravljanja viličarem i manjim dizalicama. Prijavite se putem linka.

 Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava strojara na građevinskom stroju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 2.4. Nude se primanja do 10.000 kuna te plaćen smještaj, ukoliko osoba nije iz Zagreba. Traži se KV rukovatelj/ ica građevinskim strojem sa iskustvom na iskopima velikih dubina. Aplicirajte ovdje.

Komentari