TKO JE TU LUD? Pijani pucali iz kalašnjikova i mahali novcem pa sve snimili i objavili

Photo: Josip Regovic/PIXSELL, Ilustracija

Policija u Gospiću podnijet će kaznene prijave protiv 26-godišnjaka i 27-godišnjaka zbog neovlaštenog posjedovanja oružja, a 27-godišnjak će također prekršajno odgovarat zbog pucanja u novogodišnjoj noći u Perušiću, izvijestila je u utorak Policijska uprava ličko-senjska.

Mladići su pronađeni nakon snimke pucanja iz automatske puške u Perušiću u novogodišnjoj noći, objavljene na društvenim mrežama. Kako je priopćila PU ličko-senjska, nakon istrage nad 26-godišnjakom iz Perušića i 27-godišnjakom s područja Gospića mladići su osumnjičeni za kaznena djela nedopuštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Postupajući po snimci koja se pojavila na jednoj društvenoj mreži, policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja izvršili pretrage na više lokacija na području Perušića i Gospića, te su kod 27-godišnjaka s područja Gospića pronašli automatsku pušku, 81 komad streljiva za tu pušku i šest bombi, koje je neovlašteno posjedovao.

Također je utvrđeno da je u novogodišnjoj noći u Perušiću neovlašteno pucao iz vatrenog oružja, tj. iz automatske puške. Daljnjim pretragama kod 26-godišnjaka iz Perušića pronađena je poluautomatska puška i zračnica.


Jutarnji doznaje da su dvojac osim s oružjem pohvalio i povećom količinom novca koji su rasporedili po stalu dok su konzumirali alkohol.

 

Komentari