STRAVIČAN ČIN! Djeca kod Osijeka zavezala psa za drvo i pretukla ga. Spasila ga je učiteljica

Izvor: Facebook

Ovih dana, svjedoci smo stravičnih priča iz zagrebačkog azila Dumovec, a volonterka iz azila Osijek podijelila je uznemirujuću priču iz tog grada. Dvogodišnji Roni jedan je od stanovnika azila, a ovog umiljatog psa djeca u Sarvašu su zavezala za drvo i pretukla. Inače djeca često zalaze u azil, volontiraju i šeću pse.

Ovaj stravičan čin, uočila je učiteljica koja je djecu maknula od Ronija. Učiteljica je nazvala i azil koji je sve prijavio policiji. Ova njuška na sreću nije ozbiljno ozlijeđena, no od djece itekako strahuje. Volonterka se nada da će se osloboditi čim dođe u obitelj koja će mu pružiti svu ljubav.

“On je jako miran i voli se maziti, s nama se već povezao. Kada uđemo u boks on sramežljivo priđe, ne skače, mislim da bi se dobro snašao i u stanu. Vjerujemo da bi mogao i u obitelj gdje su djeca, ako ona znaju kako se postupa sa životinjama. Volio je djecu i mislimo da bi ih mogao ponovo zavoljeti. Prije udomljavanja ćemo ga cijepiti i kastrirati”, kazala je za Telegram volonterka.

 


Njegova priča je baš tužna.
Najgore mi je kad pomslim u kakve će ljude izrasti ta djeca koja su ga zavezala za drvo i…

Objavljuje Azil Osijek-volonteriPonedjeljak, 7. prosinca 2020.

 

Komentari