RTL snimio Bujanca kako polijeva vozilo Hitne pomoći: ‘Vjetrobransko staklo žutog vozila je bilo puno mušica…’

foto:RTL/screenshoot

Kamere RTL-a na jučerašnjem ‘Festivalu Slobode’ snimile su novinara Velimira Bujanca kako vozilo Hitne pomoći zalijeva vodom. Na snimci se vidi se i kako mu je pristupio redar koji mu se obratio i potapšao ga po ramenu.

Uskoro se oglasio na Facebooku oglasio i Velimir Bujanec koji je priznao da je zalijevao vodom vozilo Hitne pomoći, a između ostalog je napisao:

“PRIZNAJEM, KRIV SAM! Prvo smo im se svi pristojno maknuli jer smo bili zabrinuti da je nekome zaista pozlilo. A kad ono – nikome nisu pružali prvu pomoć, niti su ikoga pokupili sa sobom…

Urnebesnom sirenom prekinuli su Festival slobode, jednu su curu zamalo pregazili i još su nam se smijuljili, provocirali… Ne sjećam se je li ih netko gađao plastičnim čašama (koje su i inače vrlo opasne), ali pouzdano znam da je vjetrobransko staklo žutog vozila bilo puno mušica – pa sam ga zalio vodom, kako kod povratka kroz okupljenu masu slučajno ne bi nekog pregazili. Ako sam kriv, neka me Capak objesi nasred trga! Po mogućnosti – bez suđenja.


Podsjetimo, Hitna pomoći uputila se najkraćim putem prema lokaciji na trgu gdje je bila osoba kojoj je trebalo pružiti pomoć, u čemu je bila onemogućena od strane prosvjednika.

POTRESNA ISPOVIJEST sestre iz tima Hitne pomoći: ‘Prvi put sam se osjećala poniženo’

Komentari