PUKLA LJUBAV! Ponižavajuće uvrede kakve si nitko ne bi smio dopustiti! Ovdje ne nedostaje udaraca ispod pojasa

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nakon što je Milan Vrkljan objavio na Facebooku kako zajedno s Karolinom Vidović Krišto napušta Klub zastupnika Domovinskog pokreta, na Facebooku se oglasio i sam Domovinski pokret.

“Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji.
Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica Karolina Vidović Krišto odlučili su napustiti Klub zastupnika Domovinskog pokreta, a o tome su javnost, vodstvo Domovinskog pokreta i sve druge članove Kluba obavijestili putem objave na Facebooku.

Klub zastupnika Domovinskog pokreta nastavit će funkcionirati s deset članova na ostvarenju naše ideje o rušenju duopola i duboke države, o vraćanju hrvatske države narodu i ujedinjenju srodnih političkih snaga.

Milan Vrkljan, čovjek bez izbornog legitimiteta i talac Vilija Beroša, već duže vrijeme u dogovoru s vrhom HDZ-a priprema udar na DP, a Karolina Vidović-Krišto je tek kolateralna žrtva, koju je vješto izmanipulirao.


Nadamo se da dr. Vrkljan i Vidović Krišto neće postati prvi žetončići HDZ-a. Želimo im svu sreću u budućem političkom i osobnom životu. Ako imamo isti cilj i dobre namjere, putevi će nam se opet spojiti”, stoji na Facebooku Domovinskog pokreta.

Dragi prijatelji, građani, simpatizeri, članovi, mediji.

Saborski zastupnik Milan Vrkljan i nezavisna zastupnica…

Objavljuje Domovinski pokretUtorak, 5. siječnja 2021.

Komentari