Prilika koja se ne propušta! Donosimo top 10 ponuda poslova u Zagrebu

foto:pexels

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Groupe SEB zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 3.4. Uvjeti su visoko razvijene vještine u prodaji i pregovaranjima, orijentiranost na klijente i visoko razvijene komunikacijske vještine, odlične organizacijske vještine, proaktivno razmišljanje. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te odlično znanje MS Office-a. Poslodavac osigurava zdrav, siguran i profesionalni okoliš, ugodno radno mjesto, stalni ugovor te službeni automobil i stimulativnu plaću. Aplicirajte.

Kofein d.o.o. zapošljava na poziciji Head of digital (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 2.4. Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo kreiranja online strategije, provedbe i koordinacije svih digitalnih aktivnosti uključujući izradu strategija komunikacije na društvenim mrežama i oglašavanje na društvenim mrežama. Prijavite se.

Borel lift d.o.o. zapošljava tajnika / administratora (m/ž) u Zaprešiću. Prijaviti se možete najkasnije do 23.3. Posao obuhvaća administrativne poslove vezane uz dokumentaciju tvrtke, intrastat, robno knjigovodstvo i pripremu te komplementiranje dokumentacije za knjigovodstvo, praćenje javne nabave, zaprimanje i slanje dnevne pošte i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te napredno znanje engleskog jezika. Očekuje se prethodno iskustvo na sličnim poslovima te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.


Epiroc Croatia traži nova pojačanja na pozicijama Business Process Analyst (m/ž) te Sales Engineer (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 29.3. Poslodavac očekuje minimalno dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, napredno znanje u IT-u, praktično iskustvo, analitičko razmišljanje, otvorenost i pozitivan stav. Prijavite se putem linka.

Auto Benussi d.o.o. traži marketing manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 6.4. Traži se iskusna, kreativna, analitična, visoko motivirana i fleksibilna osoba. Uvjeti su iskustvo u odjelu marketinga minimalno dvije godine, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje stranih jezika, a posebice engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte ovdje.

FINA traži pojačanja na pozicijama: sistem analitičar – specijalist (m/ž), suradnik za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž), viši specijalist za tehnologiju (m/ž) za funkciju upravljanja rizicima, djelatnik poslovnice – referent (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad na neodređeno s probnim rokom, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom okruženju, mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Venair zapošljava na poziciji Junior sales representative B2B (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 17.4. Radni zadaci uključuju otvaranje novih korisničkih računa u Hrvatskoj i Srbiji, razvoj i održavanje postojećih korisničkih veza i slično. Od kandidata se očekuje viša stručna sprema, minimalno godina do dvije radnog iskustva, spremnost na putovanja i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Ziegler d.o.o. traži kontrolora kvalitete (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja te je poželjno dvogodišnje iskustvo rada u odjelu Proizvodnje vozila. Od kandidata se očekuje vozačka dozvola B i C, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog govora u jeziku i pismu, napredno korištenje MS Office-a te samostalnost i odgovornost. Aplicirajte ovdje.

Havi Logistics d.o.o. traži skladištara (m/ž) u Svetoj Nedelji. Prijave su otvorene do 29.3. Posao se odvija u radnom, malom i dinamičnom okruženju, s početnim pripadnim treningom – osposobljavanjem i edukacijom. Poslodavac pruža konkurentnu osnovnu plaću, sve ostale dodatke za rad s povećanom satnicom prema pravilniku o radu poduzeća, nagrade ua godišnji odmor i slično. Prijavite se putem linka.

Del posto d.o.o. traži konobara (m/ž), kuhara (m/ž) i pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 2.4. Poslodavac nudi predanost timskom radu, mogućnost usavršavanja, stimulativna i redovita mjesečna primanja, ugodnu radnu atmosferu te slobodnu nedjelju. Aplicirajte.

Fabema Metali d.o.o. traže prodajnog referenta / prodavača u maloprodaji – veleprodaji (m/ž) te skladištara / viličarista (m/ž). Mjesto rada je Zagreb – Sesvete, a prijaviti se možete do 31.3. Poslodavac nudi dinamičan i zanimljiv posao, praćenje prodajnih rezultata uz nagrađivanje te mogućnost zaposlenja na neodređeno. Prijavite se.

Komentari