OSVANULO NA ČEŠKOM PORTALU: ‘Ne trebate se više sramiti što ljetujete u Hrvatskoj’

wikimedia.org

Na češkom portalu, Novikny, osvanula je top lista stvari koje se Česi više ne bi trebali sramiti.

Premda mi o Česima, inače mnogobrojnim gostima na Jadranu svake turističke sezone i respektabilnoj nacionalnoj manjini u Hrvatskoj, imamo uglavnom pozitivno mišljenje, pristojan su i kulturan narod, ne ostavljaju prevelik nered za sobom na plažama, može se s njima “pospikati” i na hrvatskom, dobro, ne vole baš potrošiti, ali sve u svemu zahvalni su gosti, no, ispostavilo se kako oni baš i nemaju tako visoko mišljenje o Hrvatima. Barem prema tvrdnjama njihovih medija.

Na češkom portalu, Novikny, osvanula je top lista stvari koje se Česi više ne bi trebali sramiti. Ništa tu spektakularno nije osim stavke broj četiri koja kaže, kako se Česi više ne bi trebali sramiti reći da ljetuju u Hrvatskoj.

To su pojasnili tako što su napisali kako nema smisla letjeti na neku udaljenu destinaciju kao što je Australija, a kako je sada Hrvatska dovoljno popularna da se može reći da se ljetovalo u njoj. Osim što su se do sada sramili ljetovati u Hrvatskoj, Česi se još mogu prestati sramiti i toga da posjećuju sex shopove, posuđuju novac, nemaju vozačku dozvolu ili pak nose zgužvanu odjeću. Lista je poprilično čudna, ali eto, saznali smo kako su se Česi sve do nedavno sramili ljetovati u Hrvatskoj.


Komentari