Milanović ima novu metu: ‘Pokazala je koliko je licemjerna i dvolična u svom paradnom aktivizmu’

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Predsjednik Republike Zoran Milanović, veliku pažnju javnosti i medija, izazvao je zbog oštre reakcije na izjavu čelnika SDSS-a Milorada Pupovca tijekom održane press konferencije. Podsjetimo, Pupovac je objavio WhatsApp poruke koje mu je predsjednik slao, što se njemu nikako nije svidjelo. Milanović Pupovca nije štedio, a pale su itekako teške riječi. Hoće li mu Pupovac uzvratiti, tek ćemo doznati.

U međuvremenu, predsjednik je našao novu metu, te se obrušio na bivšu čelnicu udruge B.a.B.e Sanju Saravnaku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Javila se, na moj poziv, i Sanja Sarnavka. Ali, gle vraga, ovoga puta ne da uzme u zaštitu profesoricu Zlatu Đurđević koju bezobrazno vrijeđaju Plenković i njegovi ađutanti. Profesorica Đurđević ne treba ničiju zaštitu, reče sada Sarnavka koja je iz petnih žila nedavno štitila dvije saborske zastupnice. Zašto se onda javila? Jesu li saborske zastupnice zapravo jadne i nesposobne braniti se same, iako je njihova javna i politička moć neusporedivo veća nego sveučilišne profesorice? Ili je Sarnavka samo pokazala koliko je licemjerna i dvolična u svom paradnom aktivizmu. Bit će ovo drugo”, napisao je Milanović.


Javila se, na moj poziv, i Sanja Sarnavka. Ali, gle vraga, ovoga puta ne da uzme u zaštitu profesoricu Zlatu Đurđević…

Objavljuje Zoran MilanovićSubota, 27. ožujka 2021.

 

Komentari