Lokalci su je dugo pokušavali čuvati pod velom tajne: Slažete li se da je ovo najljepša plaža u Hrvatskoj?

Foto: Instagram

Preko tisuću otoka, hridi i uvala krasi Hrvatsku koja zbog toga spada u najljepše zemlje Sredozemlja.

Naravno, tu se kriju brojne plaže za koje još ne znamo i o kojima lokalci ne pričaju često jer ne žele nalet novih posjetitelja i turista. No, to je pojavom i širenjem društvenih mreža nemoguće spriječiti.

Upravo zahvaljujući društvenim mrežama jedna je plaža na dubrovačkom području iz anonimnosti došla do zvjezdanog statusa. Riječ je o šljunčanoj plaži Pasjači u Konavlima, točnije u malom mjestu Popovići.


Ova oaza mira nalazi se ispod strmih konavoskih stijena, a do nje možete doći jedino spuštajući se niz duge i vrlo strme stepenice koje su usječene u stijenu. Zbog nepristupačnog terena i truda koji je potreban da dođete do nje, na ovoj plaži teško da ćete ikada naletjeti na gužvu, a lokacija Pasjače ne pogoduje ni brodicama koje se tu ne mogu usidriti zbog lokacije.

U nastavku vam donosimo kako izgleda ovaj djelić raja s kristalno čistim morem i bit će vam jasno zašto lokacija ove plaže nikako nije mogla ostati tajna.

 

View this post on Instagram

 

[🇭🇷] When man gives Mother Nature a hand to form perfection it looks like Pasjaca Beach!🤩 📍Located in Dubrovnik area, at the foot of a sky scraping cliffs this beach is a real miracle!💫 📌It’s only accessible via steep stone pathway but once you get there you will be rewarded by crystal clear Adriatic sea❣️ • • 📸 by @selma_bijedic #pasjaca #croatia #beach #travel #sea #pasjacabeach #croatiafulloflife #konavle #summer #nature #dubrovnik #adriaticsea #adriatic #vacation #hrvatska #holiday #picoftheday #photography #trip #photooftheday #explore #photo #croatia_photography #view #visitcroatia #instatravel #beautifuldestinations #instagood #naturelovers #landscape

A post shared by Travel Croatia DMC (@travel_croatia_dmc) on

 

View this post on Instagram

 

One last trip to the beach 🏝

A post shared by Kim Nicklin (@kim_nicklin) on

Komentari