Kod njega krize nema! Ćorić u svom ministarstvu zaposlio čak dva HDZ-ovca za iste poslove

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić zbog sumnjivih aktivnosti često je pod lupom medija i oporbe, a ovoga puta pobrinuo se da u svoje ministarstvo 4. siječnja smjesti kolegu iz istog stranačkog kadra, 30-godišnjeg Ivana Karla Stipića.

No samo prije dva mjeseca, Ćorić je u svoje ministarstvo na potpuno iste poslove primio još jednog savjetnika Domagoja Bačića, čiji je popis radnih zadatak jednak, a to je “savjetovanje, pripremne radnje u vezi sa strateškim planiranjem, suradnja s medijima te pružanje pomoći za obavljanje navedenih poslova”, doznaje Telegram.

Čini se da kod Ćorića krize nema, pa ima dva djelatnika koji rade isti posao, a oboje su naravno članovi HDZ-a. Stipić je na parlamentarnim izborima bio i najmlađi kandidat za zastupnika u XI. izbornoj jedinici, listi na kojoj se nalaze hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u RH. Naime, Stipić je više od šest godina živio u Berlinu, a bio je i savjetnik Vlade za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Vrativši se iz dijaspore u rodnu zemlju, Stipić si je osigurao tri pol godine u Ministarstvu gospodarstva i održivog razvoja, koliko još traje mandat Vlade, osim ako Ćorić ne izdrži do kraja čemu smo svjedočili u prošloj vladavini HDZ-a.


Komentari