INTERNETSKE ŠALE OPASAN POSAO? Evo zašto je autor stranice o Sanaderu u televizijsku emisiju došao maskiran! (VIDEO)

Kaže kako se maskirao zbog vlastite sigurnosti. 

U jučerašnjoj emisiji Veto na zagrebačkoj Jabuci TV gostovao je jedan od autora popularnih Facebook stranica ‘Ćaća se vrača’ i ‘Disu pare?’, a u emisiju je došao maskiran jer je želio zadržati anonimnost. Jedan od trojice autora predstavio se kao Dite Ćaćino.

“Naravno da smo dobivali neke prijetnje u inbox. Ali nije da nas je zato strah, ali ne vidimo prednosti kada bi bili poznati, a ne anonimni,” priznao je gost i rekao da upravo iz tih razloga ni u emisiji ne želi otrkiti identitet.

No, nakon šokantnog početka emisije, ostatak vremena gost i voditelj proveli su u ugodnom razgovoru. Dite Ćaćino otrkio je kako je ideja za stranicu ‘Di su pare?’ došla sasvim slučajno: “Jedan je prijatelj napisao na zidu kredom Disu pare? Netko je, kao što to uvijek bude, nekome bio dužan. To je oduvijek najbitnije i najuniverzalnije pitanje i od toga je krenulo sve. Obična zafrkancija.”


Nakon toga je došla i stranica “Ćaća se vrača”, a činjenicu da je, primjerice, zadnji post na toj stranici vidjelo oko 600 tisuća ljudi i podijelilo 3500 korisnika Facebooka tumače kao nestvarnu. Gost emisije rekao je da je njima sve to zazancije, a da pare nisu našli.

Isto tako, otkrili su da bi bilo zanimljivo kada bi ih pratio sam bivši premijer Ivo Sanader, te da bi ga voljeli upoznati. Ćaćino Dite otkrio je kako bi Sanadera rado upoznali, te da bi ga počastili vinom kojega bi potom zajedno ispili.

Njihov post o Crnoji nasmijao je i oduševio mnoge građane!

Komentari