FINA se ispričala zbog djelatnice koja je ‘častila’ klijente gnjusnim psovkama! Svjedokinja sad moli da joj ne daju otkaz

Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Prije nekoliko dana objavljena je nevjerojatna snimka vrlo neugodnog i prostačkomg ponašanja djelatnice FINA-e.

Obzirom da je incident u kojem je djelatnica ružnim psovkama “častila” klijente koji su čekali na red bio potkrijepljen videom, sumnje u nepravilno ponašanje zaposlenice FINA-e nije bilo.

FINA se ispričala

Svjedokinja Gordana Šarić, koja je prijavila djelatnicu, dobila je odgovor FINA-e i to u obliku ponizne isprike uz obećanje da će se prema spomenutoj djelatnici “djelovati” na odgovarajući način.


“S voditeljicom i radnicom poslovnice su obavljeni razgovori te su upoznate s Vašom pritužbom i upozorene na važnost pridržavanja propisa, uputa i Kodeksa ponašanja u Fini. S obzirom na to da se radi o ponašanju radnice za koje nema opravdanja i kojima je prekršen Kodeks ponašanja zaposlenika Fine izvješćujemo Vas da se poduzimaju odgovarajuće aktivnosti prema navedenoj radnici kako bi se spriječilo daljnje nedopustivo ponašanje prema klijentima”, kazali su u odgovoru putem kojeg su se i ispričali:

 “Duboko se ispričavamo na neugodnostima koje su Vam zbog navedenog prouzročene i izražavamo žaljenje zbog Vašeg nezadovoljstva i uznemirenosti uzrokovane ponašanjem naše radnice u Poslovnici Biograd na moru”, kazali su uz napomenu kako se u ovom slučaju radi o izuzetku, a ne pravilu, te se u podužem objašnjenju Gordani Šarić ispričali još jednom.

Svjedokinja incidenta ne želi da djelatnica dobije otkaz!

Šarić je, kaže, zadovoljna reakcijom ove agencije, no njezin cilj nije bio da djelatnica prema kojoj se sada postupa dobije otkaz.

“Povratno sam ih zamolila da joj ne daju otkaz, nego da joj pomognu… Žena je možda zbog cijele situacije ‘pregorjela’, a navodno je i samohrana majka. Meni je dovoljna uistinu iskrena isprika FINA-e, a za njihovu zaposlenicu opomena”, kazala je za Dnevno.hr Gordana Šarić koja se, uprkos zaista neugodnom incidentu, nada najboljem ishodu za sve.

Djelatnica Fine poludjela je na klijente koji su čekali u redu: ‘Je*em mu mater u pi*ku! Neću vas primiti do Uskrsa!’

Komentari