Damir (43) je pobjesnio što supruga usisava pa razbio kućanski aparat i žestoko psovao. Evo što ga sad čeka

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Damir (43) je osuđen na 30 dana zatvora zato što je jednog jutra poludio na suprugu koja je usisavala tepih. Naime, čin supruge mu je jako zasmetao pa joj je oteo kućanski aparat te ga je razbio pritom galameći i vičući na nju i kćer: “J… vam bog mater, da vam mater j…”.

Incident se dogodio u travnju ove godine na virovitičkom području, a vidno uzrujan Damir je nakon ispada napustio kuću. Supruga je potom pozvala policiju koja je oko 11.10 sati uhitila njezinog muža i zadržala ga u policijskom pritvoru.

Provedba presude odgađa se na šest mjeseci i ako se u tom razdoblju ne smiri, morat će iza rešetaka.

Izrečena mu je “zaštitna mjera zabrane približavanja, uznemiravanja ili uhođenja” sada već bivše supruge i malodobne kćeri “na udaljenost ne manjoj od pet metara”. Drugim riječima, neće smjeti biti istodobno u istoj prostoriji u kući.


Damir se nije odazvao na sudsko ročište, niti je poslao pisanu obranu, pa se presuda temeljila na prijavi policije te svjedočenjima supruge i kćeri.

“Usisavala sam stazu u hodniku kada je došao bivši suprug i naljutio se što usisavam, a već je otprije bio ljut nešto u vezi moje mame.

Počeo je galamiti zašto to usisavam, uzeo je usisavač i par puta lupio te ga razbio o pod, a onda je došla kćer da vidi što se događa pa je nju odgurnuo i vrijeđao nas psujući”, ispričala je žena na sudu, piše Danica.

Komentari