BOŽO PETROV U NJEŽNOM ZAGRLJAJU: Zamjenik ministra turizma objavio zanimljivu fotku

Facebook

U posljednje vrijeme, Božu Petrova rijetko se viđa u javnosti.

Do jučer jedan od najprisutnijih političara i osoba koju su mediji pratili na doslovno svakom koraku, Božo Petrov, u posljednje vrijeme ne pojavljuje se često u medijima. Potpredsjednik Vlade RH i čelnik MOST-a otkako su izbori završili, sve je češće na udaru kritika, a nije tajna kako njegov MOST  bilježi sve lošiji rejting među hrvatskim građanima.

Tako se prema najnovijem istraživanju CROBAROMETRA za veljaču 2016. kojeg je provela agencija Ipsos, a objavila NOVA TV, politički aktivan mjesec nije odrazio na rejting dvije vodeće stranke, ali je MOST-u podrška značajno pala i to na 10, 2 posto. Upravo na osnovu toga, blago je porastao rejting Živog zida.

Čini se kako u MOST-u imaju itekako razloga za brigu te je očito da će uskoro morati doći do preslagivanja unutar njihovih redova, a budućnost Bože Petrova na čelu ove nezavisne liste, tvrde mnogi, sve je neizvjesnija.


No, unutarstranačka previranja unutar MOST-a javnosti očito još uvijek nisu dovoljno zanimljiva, jer se u središtu interesa nalazi slučaj Milijana Brkića i ministarstva branitelja te postavljanja kontroverznog zamjenika ministra turizma, Roberta Pauletića, koji dolazi upravo iz redova MOST-a. I dok se dio javnosti ne slaže s njegovim postavljanjem u ministarstvo, čini se kako je Paluetićevo poznanstvo s Petrovom, u ovom slučaju bilo presudno.

O dobrim odnosima dvojice MOST-ovaca svjedoči fotografija koju je Pauletić, u studenom prošle godine, objavio na svom Facebook profilu. Riječ je o intimnoj fotografiji Petrova i njegovog sina gdje je aktualni zamjenik ministra turizma, najavio dosad neispričanu priču o aktualnom potpredsjedniku Vlade i čelniku MOST-a.

Podsjetimo, Robert Pauletić koji je još početkom 80-tih godina prošlog stoljeća poznat kao najmlađi pobjednik Kviskoteke, a pod naslovom ”Lepi naši gosti su se vratili” u Slobodnoj Dalmaciji 2008. objavio je  tekst o tome kako je, ranije nego što je planirao, otišao s Paga zato jer ga je iživcirao govor srpskih turista koje je tamo zatekao; stol za kojim su sjedili srpski turisti, „koji dolaze bez kompleksa i straja“, naziva „SAO stolom“. Zbog tog je teksta prosvjedovao i Ivo Banac, tadašnji predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora.

Komentari