ADMIRAL DOMAZET LOŠO: Požari su podmetnuti! U tijeku je rat protiv države Hrvatske!

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

“Prozivam Hrvatsku Vladu koja je trebala biti spremna za ovo. Sve su snage hrvatske trebale biti raspoređene.”

Požari gutaju Dalmaciju. Gore kuće, vatra se približila i samome Splitu. Ima i mrtvih, gore hrvatski maslinici, gori sav trud hrvatskih ljudi, kao i prirodne ljepote. Nakon požara nastupa pustoš jer vatra gazi sve ispred sebe. Vatrogasci daju sve od sebe, mještani također, ali vrijeme je da se zapitamo je li baš slučajno sve ovo što se događa, ne samo danas nego svake godine u jeku turističke sezone? Je li Hrvatska trebala biti spremna? Jesu li ovo podmetnuti požari?

Na ta pitanja pokušao je za Dnevno odgovoriti hrvatski admiral Davor Domazet Lošo koji je u svojim odgovorima posve jasan i kaže: “Hrvatska treba vrisnuti jer se protiv Hrvatske trenutno vodi asimetričan rat.”

‘To je rat bez vojnika’

“Prvo pitanje koje morate postaviti je: Što točno gori? Gori Boga Kotarska, gori Hercegovina i gori Dalmacija. To ne može biti slučajno”, kaže za Dnevno admiral Lošo koji dodaje: “I to baš u vrijeme kada se po prognozama može znati da je tijeku bura koja puše već četiri dana. Dakle, to je tipičan primjer asimetričnog rata protiv Hrvatske. To je rat bez vojnika, bez početka bez bojišnice i bez bitke, ali je ipak rat zato što se osvaja, u ovom slučaju ugrožava, jedno određeno područje.


Od Boke Koratske koju još zovu – nevista Jadrana gdje obitavaju Hrvati, Hercegovina u kojoj su Hrvati i Dalmacija, kaže nam Lošo koji razotkriva i strategiju rata: Ako nema Hercegovine i Dalmacije nemate Hrvatske,” tvrdi Lošo koji je prozvao Vladu Republike Hrvatske koja je mogla biti spremna na sve ovo ali nije, jer se Vlada, kako kaže Domazet Lošo, otišla radije pokloniti agresorima nego obraniti domovinu!

‘Nema dvojbe da su požari podmetnuti’

“Vlada ne poduzima ništa. Zapravo, u isto vrijeme oni uhićuju hrvatskog generala Ivana Bobetka pred operaciju Oluja. To je ratno stanje države Hrvatske i naši dušmani nisu neki vanjski nego su unutar države”, jasan je admiral Lošo koji je siguran da su brojni požari podmetnuti:

“Mogu oni pričati što hoće, ali tu nema dvojebe”, tvrdi Lošo koji na pitanje kome je u interesu da Hrvatska gori, odgovara: “To je u interesu dušmanima Republike Hrvatske koji našu državu žele uništiti. Jugoslavenima. Kad nas nisu mogli u ratu uništiti sad nas žele uništiti asimetričnim ratom. Oni koji se ne mire sa samostalnom državom Hrvatskom obranjenom u Domovinskom ratu – njima je u interesu da Hrvatska gori, jer su požari jedan od oblika asimetričnog rata”, tvrdi Lošo i dodaje:

“Prozivam Hrvatsku Vladu koja je trebala biti spremna za ovo. Sve su snage hrvatske trebale biti raspoređene, trebali su pratiti meteorologiju i biti spremni. Ali oni su umjesto obrane Domovine  odlučili da je važnije da se predsjednik vlade pokloni svojim agresorima u Ljubljani i u Trstu. Slovenija je napravila pseudopravnu agresiju na Hrvatsku i tu imate dva agresora: jedan je Ljubljana a drugi agresor je Europska komisija. I Predsjednik Vlade umjesto da se brine za sigurnost Hrvatske,  otišao je pokloniti jednima i drugima.

I to mu nije dovoljno nego odlazi i u Trst gdje se stvara nova Jugoslavija.  Koliko god vam se činilo da su ovi slučajevi neovisni, činjenica je da su svi ovi slučajevi ovisni jer se i požarima i pseudopravnom agresijom pokušava uništiti suverenitet Hrvatske. Sve je povezano, od uhićenja generala Ivana Bebetka, preko koncesija, do arbitraže pa i ovih požara. Ovo što Plenković radi nije se usudio raditi ni Josipović”, jasan je Domazet Lošo koji Plenkoviću poručuje: “Gdje si sad, presvuci se i idi dolje s ljudima gasiti požar.”

Jedina svijetla točka je, prema mišljenju Domazeta Loša, ministar Krstičević koji nažalost ne može sam učiniti ništa sam protiv rata koji se vodi u ovom trenutku protiv svih Hrvata.

“Danas trebamo vrisnuti do neba dok još imamo vremena vrisnuti”, zaključio je Domazet Lošo.

Komentari