U najvećem europskom family entertainment centru otvoren restoran s tristotinjak sjedećih mjesta!

Photo: Amazinga

U sklopu najvećeg europskog family entertainment centra, odnedavno posluje i restoran s bogatom ponudom hrane koja, između ostalog, uključuje burgere, pizze, à la carte jela, ražanj i dnevne gablece.

Amazinga, najveći europski family entertainment centar smješten na Zagrebačkom Velesajmu, obogatio je svoju ponudu, i to otvaranjem vlastitog restorana koji je već poslužio više od 5 000 obroka!

Restoran s tristotinjak sjedećih mjesta se proteže kroz prizemlje i galeriju entertainment centra, kao i kroz vanjsku terasu na kojoj je dodatnih pedesetak sjedećih mjesta.

U svakodnevnoj ponudi restorana su à la carte jela, pizze, salate i deserti, ali i dnevni gableci koji će se servirati od ponedjeljka do petka. Kruna ponude restorana su hamburgeri, a njih će, posebno za Amazingu, peći chef Slaven Đekić koji je zagrebačku
gastro scenu osvojio kultnim street food lokalom Škatulica.


‘Trenutno pečemo šest burgera, a u razvoju su još dva recepta kojima ćemo zaokružiti ponudu’, rekao je Đekić koji je sa Škatulicom stekao vjernu publiku.

‘Zahvaljujem svima koji su redovito posjećivali Škatulicu i pozivam ih da sada posjete Amazingu gdje ih čekam s receptima, okusima i teksturama koje su zavoljeli i po koje su se vraćali’, dodao je Đekić.
Znajući da zabava na atrakcijama troši puno energije i kalorija koje kasnije treba nadoknaditi, Amazinga je pripremila posebnu promociju za burgere chefa Đekića koje će, do kraja rujna, besplatno poklanjati uz svaki kupljeni Platinum all-day paket te uz svaki kupljeni Amazinga pack od 3h.

Komentari