Hotel Esplanade proširio je svoju bogatu gastronomsku ponudu za van: Na meniju su slasni klasici!

Foto: Hotel Esplanade

Hotel Esplanade proširio je svoju atraktivnu Gourmet drive-through ponudu jela za van na brzu varijantu À la carte porcija spremnih za konzumaciju kroz 30-ak min od narudžbe.

Esplanade À la carte ponuda za van spoj je vrhunske gastronomije, lokalnih namirnica, svježih sastojaka i dokazano izvrsnih recepata Esplanadinih chefova koji predstavljaju savršen „comfort food” u hladne zimske dane.

Ponuda je namijenjena za sve one koji žele kvalitetan, ukusan i uravnoteženi obrok u uredu ili kod kuće.

Ponuda uključuje slasne klasike Esplanadine kuhinje kao što su tatarski biftek s maslacem i crostinima, hrskava Cezar salata s piletinom ili repovima kozica u finom dresingu, juneći carpaccio s rikolom i umakom od gorušice, vruće okrepljujuće juhe, kreativne salate uz orijentalni twist ili poznati zapečeni Esplanadini štrukli, aromatična i sočna prhka tortica od vrganja s paškim sirom, kultni Club sendvič s piletinom, pancetom, jajima, ljubičastim zeljem i majonezom u kombinaciji s krumpirom pečenim u kori, kremasti rižoto s jadranskim kozicama ili onaj sa šumskim gljivama i kravljom skutom, klasik Le Bistroa: teleći bečki odrezak pečen na maslacu s kremastim krumpirom, zatim prhka tortica od borovnica i marcipana, crème brûlée s pet začina i mariniranim šumskim voćem, tortica od avokada, ricotte i pistacija ili klasična mini pita od jabuka.


Foto: Hotel Esplanade

Ovdje pogledajte cijelu ponudu.

Narudžbe su moguće putem telefona (091 45 66 702), a dostupne su za otprilike 30 minuta putem drive-through sustava preuzimanja na stražnjem ulazu u hotel Esplanade. Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja, beskontaktno kreditnom karticom ili gotovinom, uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Foto: Hotel Esplanade

Komentari