Ivana Banfić našla je novu karijeru, bacila se na kuhanje, a ne nedostaje tu ni pjesme ni smijeha!

Foto: Instagram / ivana_banfic_ibee

“Obično ja napravim haiku od svojih tekstova pa sam recimo u kuhinji ‘šumica sva se trese’, ‘kuhinja sva se trese’. Kuhinja sva se trese, ljube se svi od reda, toplo je more plavo, naranča samo nas gleda. Noćno kuhanje. Noćno kuhanje. I tak nekak, fijuuu”, govori nam vesela Ivana Banfić.

Vedar duh, pjesma, zabava, i kuhanje! Dance zvijezda devedesetih, Ivana Banfić, pokrenula je svoj YouTube kanal pod imenom I Bee Cooking Show.

“Ipak će od mene biti nešto. Napokon se bavim poštenim poslom”, kaže Ivana u šali pa dodaje:

“Zabavljam se i radim pa što će biti iz toga. Ja vjerujem da će bit dobro, ljudima zabavno jer to mi je najvažnije, da vas zabavim, a kroz t o i sebe. Dok se ne vidimo na stageu.”


Na svom YouTube kanalu dijeli recepte za domaća jela. Ljubav prema kuhinji je počela od malena, gledala je kako kuha njena baka i od nje je učila.


“Nije bilo lako, s tim da je moja baka, nevjerojatno ona je ono, nikad nije imala vagu, nije vagala, ona je to sve onak, prstohvat ovog, malo šaku brašna, sve po osjećaju, a bilo je onak, savršeno, prefino”, kaže.

Kroz svoj YouTube kanal ljudima želi prikazati da ne ispadne sve uvijek savršeno. Nekad se dogodi i da jelo ne ispadne onako kako smo zamislili.

“Kuham, pokazujem recepte, pokazujem sve moguće gafove koji bi se mogli dogoditi u kuhinji i te negativne strane, da moraš neko jelo hititi u smeće.”

A to je doživjela i sama. Otkrila nam je koje je jelo morala ponavljati više puta i što joj je zadalo dosta muke.

“Znači zagorske štrukle, rastezat tijesto da bude onako full rastezljivo, da bude full tanko, da bude prozirno da ti možeš kroz njega gledat. Ja gledam kad vrte onako ona tijesta po zraku tak da rastežu, pokušala u par navrata ostalo je gore na plafonu ili je palo. I dugo mi je trebalo da to napravim. I taj dan kad je sjelo, to je to. I onda od tog dana sam sve bolja i bolja u tome”, govori nam Ivana. Osim štrukli, voli raditi kolače i torte.

Komentari