ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SUSEDGRAD Policija objavila detalje o tome što se tu zapravo dogodilo

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

U zagrebačkom Susedgradu sinoć se dogodio stravičan zločin. U stanu u Ulici Orešje oko 22.20 sata pronađeno je mrtvo tijelo jedne osobe. Druga je po dolasku policije i Hitne pomoći davala znakove života, no i ona je osoba ubrzo podlegla stravičnim ozljedama.

Susjedi su ostali zatečeni dolaskom Hitne i nekoliko policijski vozila u njihovu ulicu.

“Ne znam što se točno dogodilo u stanu na prvom katu i tko je na kraju mrtav, ali znam samo da se tijekom popodneva čula svađa. Čule su se i klasične psovke i trajalo je to dosta dugo s kraćim pauzama. Ljudi pucaju k’o kokice kako se ono kaže”, rekao je za Jutarnji jedan od susjeda.

Policijski očevid je izvršen danas u jutarnjim satima, te se utvrdilo da je prvotno došlo do verbalnog sukoba između supružnika, kojeg su čuli susjedi. 43-godišnjak je zbog još nepoznatog razloga svađe, usmrtio 37-godišnjakinju, a potom počinio samoubojstvo, izvijestila je zagrebačka policija.


Kako Jutarnji doznaje, bračni par je imao djecu, a još uvijek je nepoznato jesu li djeca tada bila kod kuće. Susjedi su i dalje u nevjerici i ne razumiju kako je 43-godišnjak vlastitu djecu ostavio bez roditelja.

Komentari