Zagrepčanin prijetio majci jer mu nije htjela posuditi novac. Priznao sudu: ‘Više ne žicam, sad radim u Njemačkoj’

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija

Bez obzira koliko god godina imali, roditelji će se uvijek brinuti za svoje dijete. No, ponekad i djeca traže previše, a roditelju ne preostaje ništa drugo nego reći “ne”. 34-godišnjem Zagrepčaninu odbijenica od majke nije nikako sjela te joj se odlučio osvetiti na najgori mogući način.

Naime, Hrvoje je prošle godine u lipnju od majke, putem telefonskog poziva, zatražio da mu posudi 500 eura, što je njegova majka odbila. Zagrepčaninu se to nikako nije svidjelo, te joj je zaprijetio da će joj doći na radno mjesto i napraviti kaos. No nije stao na tome, prijetio je da će pobiti pobiti cijelu obitelj, doznaje Danica. Slao joj je i poruke, no bezuspješno.

Stoga je Hrvoje otišao korak dalje, te se zaputio u ured svoj majke u KBC Zagreb i od nje opet zatražio novac. Majka mu je dala tisuću kuna, a on se počeo agresivno ponašati te ju je upitao gdje mu je sestra.  Ona mu nije odgovorila, zbog čega je Hrvoje uzeo monitor računala i govorio da će ga baciti, no na kraju je odustao od sulude ideje.

Kasnije joj je prijetio i da će joj doći kući gdje ona živi s novim suprugom i kćeri. Preplašena žena zbog silnih prijetnji nije znala što drugo nego prijaviti sve policiji, iako se radi o njezinom sinu.


Hrvoje je zbog navedenog osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora, a krivnju je priznao. Izjavio je i da danas radi u Njemačkoj kao kuhar, te zarađuje oko 2200 eura zbog čega više ne žica novac od majke.

Komentari