UŽAS U ZAGREBU! Nad mladićem počinili razbojništvo i zatočili ga u prostorijama udruge, no tu nisu stali

Ilustracija, Foto: PU Zagrebačka

Zagrebačka policija izvijestila je o užasu u Zagrebu. Naime, troje ljudi je u prostorijama udruge u Koturaškoj ulici počinili razbojništvo nad 20-godišnjakom te su ga protiv njegove volje zadržali u tim prostorijama.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, 25-godišnjakinjom i 42-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Protupravno oduzimanje slobode“ i „Razbojništvo“ na štetu 20-godišnjaka.

Sumnja se da su od 29. do 30. studenoga u Zagrebu u Koturaškoj ulici u prostorijama udruge, protupravno, odnosno protiv njegove volje zadržali 20-godišnjaka zatvorenog u prostorijama navedene udruge i na taj mu način ograničili slobodu kretanja.

Nadalje, tijekom tog vremena, a nakon što im je osumnjičeni 40-godišnjak rekao da to učine, 25-godišnjakinja ga je nekoliko puta udarila drvenom palicom, a što je isto učinila i 42-godišnjakinja i to po cijelom tijelu.


I prijetili mu

Isto se tako sumnja da su ga sve tri osumnjičene osobe verbalno vrijeđale da bi mu 25-godišnjakinja, uz sve to i otuđila prijenosno računalo.

Oštećenom je 20-godišnjaku, sumnja se, 40-godišnjak u više navrata uputio ozbiljne prijetnje po život s ciljem da se o tome što su mu činili ne dozna, što je kod njega izazvalo strah za život.

Sumnja da su osumnjičene osobe počinile navedena kaznena djela potvrđena je provedenom pretragom u Koturaškoj ulici u prostorijama udruge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene su osobe predane pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu”, izvijestila je policija.

Komentari