URINIRAO PO ŽENI: Suprugu tjerao na prostituciju i mlatio ju, evo koliko će biti u zatvoru

teengazette.com

Monstrum D.V svojoj je supruzi život pretvorio u pakao. Nesretnu ženu tjerao je na prostituciju, a kao da to nije bilo dovoljno, redovito ju je fizički i psihički zlostavljao. Teror je sezao do te mjere da je po žrtvi urinirao, a sav novac koji je zaradila od klijenata koje je muž iz pakla mamio preko oglasa uzimao je sebi. No, agonija je završila suđenjem manipulativnom nasilniku.

Nakon žalbe tužiteljstva, Vrhovni je sud odlučio dodatno kazniti zlostavljača pa mu je nepravomoćna presuda donesena u svibnju 2019. na zagrebačkom Županijskom sudu od tri godine i sedam mjeseci zatvora povišena na jedinstvenu kaznu od pet godina i sedam mjeseci “luksuznog” boravka u ćeliji.

Muka žene uvijek je započinjala isto. Suprug bi nasrnuo na nju, a onda je slijedilo ponižavanje. Još uvijek se ne zna točan broj osoba s kojima je žena bila prisiljena imati spolne odnose.

Vrhovni sud smatra da je prvostupanjski sud odmjerio kaznu u prekratkom trajanju jer su kazna zatvora koja je utvrđena za teško kazneno djelo protiv spolne slobode kao i jedinstvena kazna zatvora preblage. Pravilno je cijenjena olakotna okolnost da optuženik do sada nije osuđivan te da je kaznena djela počinio u stanju smanjene ubrojivosti, ali u blažoj mjeri. No prvostupanjski je sud propustio ocijeniti kao otegotnu okolnost činjenicu intenziteta uporabe sile kod teškog kaznenog djela protiv spolne slobode kao i bahatost i bezobzirnost prema žrtvi, prenosi Večernji.


 

Komentari