UHIĆENA KONOBARICA: Posluživala goste u zatvorenom dijelu kafića na Trešnjevci

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL, Ilustracija

Policija je uhitila konobaricu koja je  posluživala goste u zatvorenom dijelu kafića na Trešnjevci u Jablanskoj ulici. U subotu oko 20 sati policija je upala u kafić i ondje zatekla 12 gostiju u zatvorenom prostoru i 22-godišnju konobaricu koja ih je posluživala.

Osumnjičena je uhićena, nad njom je provedeno kriminalističko istraživanje te je predana pritvorskom nadzorniku. Protiv nje je podnesena kaznena prijava.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Širenje i prenošenje zarazne bolesti’. U subotu, 13. ožujka oko 19.45 sati na Trešnjevci u Jablanskoj ulici, policijski su službenici utvrdili da ugostiteljski objekt posluje to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi 12 gostiju.

Naime, njima je zadržavanje u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta omogućila 22-godišnjakinja, koja ih je i posluživala pićima, protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, uz rizik od opasnosti širenja i prenošenja zarazne bolesti COVID-19 među ljudima”, priopćili su iz PU zagrebačke.


Komentari