UBIO NJU PA SEBE? Tijela na cesti našao pekar koji je razvozio kruh. Par je bio u burnoj vezi, a muškarac nedavno izašao iz pritvora

Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

U mjestu Krapinica kod Budinščine u četvrtak prijepodne na cesti su pronađena tijela žene i muškarca, izvijestili su iz Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Lokalni je poduzetnik u selu Krapinica iz pištolja usmrtio svoju ljubavnicu, pa je presudio i sebi, neslužbeno doznaje Zagorje.com.

Mrtva tijela na cesti ujutro je pronašao pekar koji je dostavljao kruh po mjestu, a navodno je par bio u dugogodišnjoj izvanbračnoj vezi koja je bila dosta burna. Sve je zahuktalo ranije ove godine kad su se ljubavnici posvađali, pa je partnerica muškarca prijavila za seksualno zlostavljanje.

Muškarac je završio u istražnom zatvoru iz kojeg je pušten u studenom, a svađe i obračuni ni tada nisu stali. Kad se vratio iz Remetinca, policija je napravila premetačinu njegove kuće, no nisu pronašli oružje za koje se sumnjalo da posjeduje.


Razljućeni ljubavnik, rekli su njegovi susjedi, javno je govorio da će se razračunati sa svojom sedamnaest godina mlađom ljubavnicom. Tvrdio je da ga je ona prijavila policiji bez razloga te se, prema navodima upućenih, nije mirio s tim što je kao ugledni poduzetnik završio iza rešetaka.

Oboje su iza sebe ostavili odraslu djecu. U četvrtak je u Krapinici vladao muk, a mještani su u nevjerici stajali na dvorištima prateći kako policija s upaljenim “rotirkama” dolazi u njihovo inače mirno mjesto.

Komentari