UBIJENE ČETIRI OSOBE! Strašna tragedija potresla Šibensko-kninsku županiju

Foto: Krunoslav Petric/PIXSELL/Ilustracija

Strašna tragedija potresla je danas Šibensko-kninsku županiju, ali i cijelu Hrvatsku. Naime, na navedenom području ubijene su četiri osobe.

Oko 13 sati u vozilu pored ceste pronađen je mrtva muškarac, a sumnja se da je riječ o poznatom poduzetniku sa šibenskog područja. Navodno je riječ o vlasniku trgovačkog lanca koji je izreštan iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred trgovine.

Napadač je u bijegu.

“Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste, pronađen mrtav muškarac”, javili su iz šibenske policije.


Nedugo potom stigla je dojava o novom slučaju.

“U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću“, kažu.

“Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba”, stoji u priopćenju.

Duge cijevi su na ulicama Šibenika i Vodica, a policija je postavila blokade na prometnicama.

Komentari