U SIGURNOJ KUĆI! Snažno ugrizla kćerkicu jer nije htjela spavati, pa optužila mlađe dijete. Prijeti joj zatvor

Photo: Marko Jurinec/PIXSELL, Ilustracija

Jedna žena (32) završila je s optužnicom zbog nevjerojatnog kaznenog djela za koje ju tereti Općinsko državno odvjetništvo.

Prema optužnici, ova žena je tijekom studenog ili prosinca snažno ugrizla svoju četverogodišnju kćerkicu jer nije htjela zaspati.

Naime, tužitelji tvrde da ju je ugrizla za natkoljenicu lijeve noge te su se vidjeli otisci zubi promjera 5 puta 4,5 centimetra, a za majku traže šest mjeseci uvjetnog zatvora.

Dok je u prisutnosti socijalne radnice koja je prijavila cijeli slučaj djevojčica bila kod pedijatrice, tvrdila je kako ju je majka ugrizla jer nije htjela zaspati, dok se on pak branila kako to nije učinila.


“Ugrizao ju je mlađi braco od dvije godine, on to često radi”, branila se tijekom istrage.

Zbog njezine obrane sudac istrage morao je angažirati sudske vještake koji su vještačili ugriz na djetetovoj nozi. I stomatologinja je potvrdila da je to ugriz odrasle osobe te je donijela i gipsani otisak čeljusti koji je odgovarao tragu ugriza.

Incident se dogodio u sigurnoj kući na zagrebačkom području kamo su majka i dvoje djece bili sklonjeni zbog nasilja u obitelji, javlja Danica.hr

Komentari