Tužne vijesti: Preminuo ugledni poduzetnik i dobrotvor u 59. godini života

Foto: Tokić

Duže od mjesec dana poduzetnik Stojan Tokić borio se s koronavirusom u KB Dubrava i posljedičnim infekcijama.

Unatoč svim naporima liječnika te požrtvovnosti cijelog bolničkog tima i inače odličnom zdravlju – nije se uspio othrvati bolesti, piše Večernji.ba.

Preminuo je u 59. godini života.

“Dragi prijatelji, dragi partneri,


s velikom tugom u našim srcima vam javljamo da je u subotu, 5.12. preminuo naš dragi Stojan Tokić.

Stojan Tokić rođen je 23.09.1961. u mjestu Rakitno u Bosni i Hercegovini. Krenuvši iz male poslovnice od 35 kvadrata, u posljednjih je 30 godina sa svojim bratom Ilijom, stvorio danas najveći prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj i Sloveniji. Na tom putu je uvijek osjećao i djelovao s velikom odgovornošću za sve svoje zaposlenike, njihove obitelji i zajednicu u kojoj tvrtka djeluje. Njegov prepoznatljiv osmijeh, vedrina i dobra djela koja je činio za vrijeme svoga života ostavili su dubok i neizbrisiv trag u našim životima.

Unatoč velikim poslovnim uspjesima Stojan je ostao skroman i samozatajan čovjek kojemu su na prvom mjestu uvijek bili njegova supruga Ruža, sinovi Zdravko i Ivan te kćeri Katarina i Lucija. Njegov život bio je prožet dubokom i poniznom vjerom u Boga te vrijednostima katoličke Crkve koje je svakodnevno živio i prenosio na svoju obitelj, ali i na sve zaposlenike tvrtke Tokić.
Iako više nije s nama na ovom svijetu, naš Stojan je jučer započeo svoj život u Vječnosti. Svojim djelima pokazao nam je što uistinu znači biti velik čovjek.

Stojanu želimo vječni mir u Kraljevstvu nebeskom uz obećanje da nikada neće napustiti naša srca.

Isus reče svojim učenicima: “Neka se ne uznemiruje srce vaše! Vjerujte u Boga i u mene vjerujte! U domu Oca mojega ima mnogo stanova. Da nema, zar bih vam rekao: ‘Idem pripraviti vam mjesto’? Kad odem i pripravim vam mjesto, ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja. A kamo ja odlazim, znate put”, napisali su u Facebook objavi.

Dragi prijatelji, dragi partneri,
s velikom tugom u našim srcima vam javljamo da je u subotu, 5.12. preminuo naš dragi…

Objavljuje TokićNedjelja, 6. prosinca 2020.

 

Komentari