Trojica muškaraca zaputila se na izlet čamcima, dvojici se izgubio svaki trag. U tijeku je potraga

17.10.2020., Karlovac - Trojica Karlovcana jutros oko 11 sati prevrnuli se sa camcem kod slapa na Turnju na rijeci Korani. Jedan je isplivao, a za dvojicom je u tijeku velika potrazna akcija u kojoj sudjeluje HGSS, ronioci MUP-a i vatrogasci sa dronovima. Vodostaj Korane je izrazito visok sto otezava potragu za nestalim muskarcima, a nije pronaden ni camac. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Trojica su se muškarca danas prijepodne zaputili čamcima niz Koranu, no nabujala rijeka zavrtjela ih je kada su došli do slapa i povukla pod slap.

Jedan od njih uspio je isplivati na površinu, no dvojici se izgubio svaki trag. Nije pronađen niti čamac, a u tijeku je velika policijska potraga.

Muškarac koji je isplivao iz rijeke zbrinut je u karlovačkoj Općoj bolnici, dok policija s čamcima pretražuje rijeku od spornog slapa, pa nizvodno.

Pomažu im vatrogasci i članovi HGSS-a. Teren pretražuju i uz pomoć slika iz drona koji nadlijeće spornu lokaciju, no do sada bezuspješno. Na površini rijeke do sada nisu uočeni muškarci, ali niti čamac, piše Večernji list.


Komentari