TRAGIČNA SUDBINA UBIJENE ŽENE: Tragala je za nestalim posinkom, oplakivala muža, a sada je brutalno ubijena

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Zagrebačka umirovljenica (71) ubijena je u noći s četvrtka na petak u Zagorju. Tragičan kraj dočekala je nakon višegodišnje potrage za posinkom koji je nestao u Domovinskom ratu. Nikad nije saznala što se s njim dogodilo.

Ona je nakon smrti muža u Gornjoj Plemenšćini živjela s muškarcem koji se sumnjiči da ju je ubio tupim predmetom. Riječ je o državljaninu Srbije koji nije imao prebivalište ni boravište u Hrvatskoj.

Ubijena je dugi niz godina tragala za posinkom koji je nestao u Domovinskom ratu 1995. godine na Uni. Gubitak sina shrvao je njezinog muža, koji je počeo piti, a ubijena je od stresa također oboljela.

“Imali smo dobar brak, bili smo usklađeni, prihvatila sam njegovu djecu, a s njim sam ostvarila poseban odnos. Od prvog trenutka naš je odnos bio izgrađen. Povjeravao mi se, vodili smo političke rasprave. Nakon spoznaje da mu je sin nestao nije prestajao piti. Imao je moždane udare i stalno smo bili po Vrapču i Vinogradskoj. Brinula sam o svemu. ­­­Morala sam biti jaka, nisam smjela plakati, morala sam ga hrabriti i to je užasna muka. Gledate da vam umire, da se predao, a vi mu ne možete pomoći, a morate biti 24 sata s njim. Ja sam oboljela 2000. godine od posljedica tih događaja, imam devet dijagnoza… Imao je moždani udar i morala sam ga učiti čitati, pisati, hodati, govoriti, jesti, on je bio kao dijete”, pričala je pokojnica za serijal Nestali 24sata.


Nakon smrti muža živjela je u Zagrebu, ali se nakon potresa u ožujku 2020. godine vratila u Gornju Plemenšćinu. S partnerom koji se sumnjiči za ubojstvo živjela je posljednjih godina. Zatučena je do smrti tupim predmetom. Muškarac koji se sumnjiči za ubojstvo istražiteljima je rekao da je ona njega prva napala nožem, a on je tada uzeo cjepanicu i njome je udario po glavi.

Komentari