Taksist na Medveščaku umro od infarkta, a Zagrepčanku naljutilo ponašanje ljudi: ‘Trube kao životinje dok se čovjek bori za život’

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL / ILUSTRACIJA

Tragičan događaj bio je jutros na Medveščaku. Sve je podijelila na Facebooku žena čiji se muž vraćao iz noćne smjene. Naišao je na taksi koji je nepomično stajao na pruzi.

“Trube kao životinje, nitko osim mog muža ne ode pogledati zašto. Kiša lije, Hrvati trube i deru se na Lukea, zaobilaze auto i ne staju. Za upravljačem čovjek, jedva diše, u polusvijesti.

Nazove me muž, zovem hitnu i policiju. Nazovem ga nazad, čujem tramvajku kako se dere na njega, daje mi ju na telefon, zamolim ju da ima razumijevanja, ne smije se maknuti do dolaska službi. Stoji mokar do kosti uz čovjeka koji je prestao disati, ne može mu napipati puls više.

Stižem na mjesto. Gledam kako se bore za jedan život. Pomolim se za nepoznato biće, užasnuta činjenicom da nitko nije stao prije Lukea. Tko zna koliko je vremena prošlo od kada je čovjeku pozlilo. Iza 7 policija nas pušta kući, u kolima hitne još se bore da spase čovjeku život”, napisala je supruga u statusu.


Iz zagrebačke policije za Index su potvrdili kako je muškarac preminuo prirodnom smrću.

“Srčani udar događa se bilo kome. Ništa novo. Nažalost, ništa novo nije ni reakcija ljudi u ovom gradu. Nemojte samo zaobići, stanite i provjerite, možda spasite život. U ovom slučaju vjerojatno neće biti takav ishod, ali vrijedi pokušati”, zaključila je Zagrepčanka u svojoj objavi.

Komentari