STRAVIČNA NESREĆA NA POSLU! Klamao je štof za namještaj, pa zaklamao vlastito oko!

fotoscrerenshoot/yt

“Uh! Izgleda da sam se upucao u oko”, prvo je što je Zoran Kalinić (48) iz Celnice Podravske kraj Koprivnice rekao kolegama na poslu nakon što se slučajno ozlijedio pneumatskim pištoljem.

Tog 4. rujna oko 17 sati Zoran Kalinić je s četvoricom kolega klamao štof na krevet. Čučnuo je, krenuo s pištoljem i vjerojatno crijevom zahvatio koljeno te slučajno pritisnuo okidač, zbog čega mu je klamerica ozlijedila lijevo oko zabivši se u njega.

Kolege su odmah pozvale Hitnu, koja ga je u bolnicu, a Kalinić je za 24sata rekao kako ga nije ništa boljelo te kako je normalno mogao vidjeti.

– Čekao sam pet sati na operaciju. Htjeli su me slati u Zagreb, ali bio je vikend i nije bilo specijalista. Ja i doktor, specijalist oftalmologije i optometrije Bojan Sontacchi, međusobno smo se hrabrili. On je rekao: ‘To mora ići van!’.


Nakon deset dana provedenih na promatranju, pušten je kući. Oko je još uvijek crveno, a liječnici su rekli kako bi se crvenilo trebalo proći kroz dva mjeseca, dok će oporavak trajati oko pola godine.

 

Komentari