STRAVIČAN PRIZOR: U automobilu pronađeno karbonizirano tijelo! Još nije poznato je li riječ o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti

Ilustracija, Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

U izgorjelom automobilu zadarske registracije kod Gospića je u četvrtak pronađeno karbonizirano ljudsko tijelo, doznaje se u ličko-senjskoj policiji koja će očevidom utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti još neidentificiranog muškarca.

Policija je izvijestila da je u mjestu Trnovac kod Gospića u četvrtak oko 13,20 sati pronašla karbonizirane ostatke neidentificiranog čovjeka u izgorjelom automobilu zadarske registracije te će obaviti očevid radi utvrđivanja okolnosti smrtnog stradavanja.

Kako je Hini rekla glasnogovornica Policijske uprave Maja Brozičević očevid će obavljati djelatnici njihove PU, a posmrtni će se ostaci nakon očevida odvesti na obdukciju, između ostalog i radi utvrđivanja identiteta umrle osobe.

“Identitet preminule osobe znat ćemo najranije sutra, a očevidom koji tek treba početi nastojat će se utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, samoubojstvu ili nasilnoj smrti”, rekla je Brozičević.


U policiji kažu da ovim događajem nije smanjena sigurnost u prometu, jer je automobil pronađen na vrlo slabo prometnom makadamskom putu.

Komentari