STRAVA U SESVETAMA: Trudnicu i kćer (12) premlatili drvenim palicama, motiv je odvratan

Photo: Marko Prpic/PIXSELL, Ilustracija

Krajnje mučan prizor odigrao se usred bijela dana, u 14 sati, dok su trudna žena i njezina 12-godišnja kćer čekale autobus na stanici u Sesvetama. Ispred majke i djeteta najednom se stvorio crni mercedes, iz kojega su izletjeli Mario (21), Esma (30) i Giulia (28) s drvenim palicama u rukama.

Razjareni trojac počeo se derati na uplašenu ženu, a potom je uslijedio i brutalan napad.

Kako stoji u optužnici, Mario je palicom udarao trudnicu po tijelu zadavši joj ozljede glave i lica te lom lakta lijeve ruke. Žene su se pak okomile na djevojčicu koja je bježala, a kada su je sustigle udarile su je palicom. Od siline udarca 12-godišnjakinja je pala i zadobila teže ozljede lica, prenosi Danica.

Mučne prizore prekinuo je slučajni prolaznik koji je istrčao iz automobila i krenuo spašavati nesretnu ženu. Nakon toga napadači su pobjegli u mercedesu.


Mario i Giulia pušteni su iz pritvora u kojem su bili od kolovoza prošle godine. Motiv napada bila je osveta jer je obitelj trudnice pretukla Mariova oca koji je završio u bolnici.

Da stvar bude gora, Mario i trudnica su rodbina. Tijekom istrage trudnica je rekla da napadaču sve oprašta i ne želi ga teretiti jer su opet u dobrim odnosima.

No, trojcu će se svejedno suditi za nanošenje teških tjelesnih ozljeda majci i djetetu, za što im prijeti zatvorska kazna. Protiv njih podignuta je optužnica.

 

Komentari