SMIJEŠI MU SE FILMSKA KARIJERA! Zagrepčanin glumio da ga boli trbuh pa ‘zbrisao’ policiji

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

Rasuto smeće ispred ulaznih vrata stana u Širokobriškoj ulici u Zagrebu, stvorilo je velike tenzije između susjedima.

S obzirom na prijetnje 33-godišnjeg Š.K. jedna od susjeda je sve prijavila policija. Naime, djevojka od 33-godišnjaka, 17. ožujka je vreće za smeće je rastrgala i ostavila ispred stana od susjede. Ona joj nije ostala dužna, te je prosuti otpad vratila ispred stana u kojem živi Š.K. i njegova djevojka.

Prizor je 33-godišnjaka itekako naljutio zbog čega je susjedi prijetio da će ju udaviti, a spominjao je i mrtvu djecu. Ona je to sve prijavila policiji, a Š.K. se prilikom odlaska u postaju na razgovor uopće nije opirao, čak štoviše, djelovao je kako da surađuje.

No, ubrzo se situacija zahuktala. Š.K. se žalio da ga boli trbuh te je počeo jaukati. Policajci su odmah pozvali Hitnu pomoć, te osumnjičenika odvezli na liječnički pregled u KBC Sestre milosrdnice. Kako doznaje 24 sata, posumnjalo se da je riječ o napadu žučnoga kamenca.


Nakon pregleda, policajci su osumnjičenika trebali vratiti u službene prostorije no on je nekako uspio pobjeći.

“Po završetku liječničkog pregleda 33-godišnji muškarac se uputio s policijskim službenicima do službenog vozila, ponašanjem ne odajući dojam osobe koja ne bi ‘surađivala’ ili bi se udaljila. U trenutku samog smještaja u službeno vozilo muškarac se naglo okrenuo i dao se u bijeg. Policijski službenici koji su ga slijedili izgubili su ga iz vidokruga zbog neosvijetljenog i mračnog područja. Za osobom se intenzivno traga, a utvrdit će se i disciplinska odgovornost policijskih službenika”, kazali su iz PU zagrebačke za 24 sata.

Komentari