SERIJSKI GREBAČ AUTOMOBILA! Pilot u Sesvetama izgrebao 200-tinjak vozila jer su mu smetala

Photo: Damir Spehar/PIXSELL/Ilustracija

Sesvetama u posljednje vrijeme hara “serijski grebač automobila“, zbog čega mnogi strahuju za svoje ljubimce na četiri kotača. Kako doznaje 24 sata, mještani tog kvarta znali su provesti cijeli dan na prozoru čekajući da grebač krene u akciju, kako bi ga ulovili na djelu. Jednoj je Sesvečanki to i uspjelo, no muškarac je u početku sve negirao.

“Ogrebao je prijateljičin auto koja je bila u posjetu kod susjeda. Pitala ga je što je ona njemu napravila da joj je to napravio. Kad su došli policajci, ustao je i lupio ju je. Skupilo se 30-ak ljudi i da ga policajci nisu odvezli, mislim da bi ga linčovali nasred ceste”, ispričala je uznemirena stanarka.

Grebač automobila se pokušao riješiti dokaza kada je došla policija, no nije uspio u naumu, te je sve predano patroli. Muškarac je nakon dugog negiranja otkrio kako su mu automobili smetali, te je to razlog grebanja.

“Rekao sam mu na to da zašto onda nije zvao policiju, nego je krenuo s grebanjem. Ja sam cijelo vrijeme provodio pazeći na svoj auto pa on, nasreću, nije stradao. No zbog grebača mi prijatelji više nisu željeli doći u goste. Svaki put kad bi netko od njih odlazio, dočekale bi ga crte. To je stvarno bilo za poludjeti”, kazao je stanar ulice.


Susjedi tvrde da je oštećeno 200-tinjak automobila, te da su stradali i oni koji su parkirani u dvorištima, a ne samo oni koji bi bili privremeno parkirani. Zbog navedenog su postavljali i nadzorne kamere. te su odlučili sve prijaviti policiji.

Iz PU zagrebačke tvrde da je kriminalistička istraga u tijeku, a broj žrtava serijskog grebača tek će se doznati. Prijavljeni muškarac je pilot Croatia Airlinesa zbog čega se mnogi pitaju kako je uspio proći psiho testove. Iz navedene aviokompanije tvrde da nemaju saznanja o navedenom događaju, zbog čega nemaju komentara. No utvrdi li se da je riječ o njihovom zaposleniku, detaljno će razmotriti slučaj.

Iako pilot nije htio dati izjavu, njegova vidno uznemirena žena za 24 sata otkrila je o čemu je riječ.

“Rekao mi je da su ga udarili. Mučili su ga auti na nogostupu jer nismo mogli prolaziti kolicima. Rekla sam mu da ne može on zato uvoditi reda u Sesvetama”, rekla je žena.

Komentari