Sa sunčanih naočala odmah na automobile: Osamnaestogodišnjak par tjedana haračio po Dugom Selu pa dolijao policiji

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela „Krađa“

Sumnja se da je 13. rujna oko 16.30 sati u Dugom Selu na parkiralištu u Veterinarskoj ulici iz osobnog automobila otuđio dvoje sunčanih naočala. Slijedeći dan, 14. rujna u vremenu od 0.30 do 7 sati došao je do dvorišta u Ulici Stjepana Ferenčaka te otuđio osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka. Osobni automobil su pronašli policijski službenici isti dan oko 10 sati u Sportskoj ulici te ga vratili vlasniku.

Isto tako, sumnja se da je 21. rujna oko 22 sata iz dvorišta u Ulici Stjepana Ferenčaka otuđio osobni automobil marke VW Golf na kojem je bilo priključno vozilo, a automobil su pronašli građani u Donjem Dvorišću.

Zadnju krađu je počinio, sumnja se, 26. rujna oko 23 sata kada je došao do dvorišta u Sajmišnoj ulici i otuđio osobni automobil marke Audi, u kojem su ga zatekli policijski službenici 27. rujna oko 16.50 sati u Ulici Josipa Zorića.


Šteta počinjena kaznenim djelima iznosi oko 31.000 kuna, što je u potpunosti obeštećeno.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari