Procurili detalji krvoprolića na Silvestrovo: ‘Ona ga više nije htjela, a on se zarekao da će zauvijek ostati zajedno’

Ilustracija: Tomislav Miletic/PIXSELL

Posljednji dan 2020. godine stanovnici Zagorja pamtit će po krvoproliću. Građevinski poduzetnik ubio je svoju ljubavnicu, pa zatim presudio i sebi.

“Emocionalno grub prema ljudima, osobito prema ženama. Za njega su one bile niža ‘vrsta’. Nad njima je volio dominirati, morao ih je bezuvjetno posjedovati. I svoju, ali i tuđe žene”, tako u Zagorju opisuju 58-godišnjaka iz Zajezde.

Ona ga više nije htjela, a on se, priča se, zarekao da će htjela ona ili ne, ostati zajedno, gdje god to bilo.

Oni koji su ih poznavali, za 24sata tvrde da je tu ženu poduzetnik neizdrživo maltretirao.


“Nije to maltretiranje počelo sada. Takav odnos, psihičke, fizičke i seksualne nadmoći i dominacije, trajao je od prvoga dana. Ne znam što je u njemu vidjela. Kao da je voljela takav odnos. Sve do nedavno kada ga je prijavila jer njegove ‘bolesne’ seksualne zahtjeve više nije mogla podnositi. Prijavila ga je i završio je u pritvoru”, rekla je kolegica preminule koja je htjela ostati anonimna.

Izvori bliskoj ovoj istrazi neslužbeno su potvrdili kako ga je žena prijavila i za seksualno zlostavljanje. Određen mu je istražni zatvor iz kojeg se vratio. No vratio se i k njoj iako ga više nije željela. Selo priča da je najavljivao osvetu, da joj je prijetio. Sve je žena prijavila policiji, policija mu pretresla kuću, ali oružje tada nisu našli.

‘Bio je zlostavljač oduvijek’

“Tko zna gdje je sakrio pištolj. Nadala sam se da su to samo prazne prijetnje, da ipak ima nešto u glavi i da će prihvatiti da je njihova veza gotova. Na žalost, nije se mogao nositi s time da ‘gubi’ od neke žene. Jer to mu je uvijek bilo jedino bitno. Da je on taj koji govori kada je početak, a kada je kraj”, rekla je njihova sugovornica.

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je zbog nasilja već bio prijavljivan. Pomoć institucija zatražila je i njegova bivša supruga koju je također zlostavljao.

“On je bio zlostavljač oduvijek. Ne znamo što su žene vidjele u njemu. Hvatale su se za na njega poput magneta. Istina je da ih je on obilato znao novčano ‘nagrađivati’, ali je zauzvrat tražio potpunu pokornost. I javno se znao hvaliti koliko je kojoj dao. Za sebe je sam govorio da je on ugledni poduzetnik. Nije da je baš bio omiljen među nama”, rekli su poduzetnici iz građevinske struke.

Komentari