Policija uhitila i treću osobu koja je uz zvijezdu ‘KT2’ i specijalca sudjelovala u pokušaju iznude

Foto: Robert Fajt / CROPIX

Pokušaj iznude zaprešičkog poduzetnika u kojem su sudjelovali bivši policajac i zvijezda serije “Krim tim 2” Leon Lučić te specijalac iz ATJ Lučko Andrija Vrhovac, polako dobiva svoj epilog.

Naime, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, policija je u utorak uhitila i treću osobu koja se dovodi u vezu s pokušajem iznude.

Jutarnji piše kako je jučer navečer policija uz nalog istražnog suca pretražila stan te treće osobe, a danas bi nad njom trebalo biti nastavljeno kriminalističko istraživanje. Za sada nije poznato tko je osumnjičenik, no spominjalo se da se radi o bivšemu vojniku.

Također, nije poznato niti koja je bila njegova uloga u pokušaju iznude koji je prije skoro dva tjedna završio u krvavoj tučnjavi na nadvožnjaku autoceste A1 kod Draganića, kada je teško ozlijeđen Leon Lučić koji je navodno došao iznuditi novac zajedno sa specijalcem Vrhovcem.


Lučić se još uvijek nalazi u bolnici gdje se oporavlja od ozljeda koje je zadobio, a čuvaju ga policajci. Čim prizdravi, bit će uhićen te predan pritvorskom nadzorniku. Vrhovcu je istražni sudac karlovačkoga Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor, a na ispitivanju je poricao krivnju tvrdeći kako nikada nije bio na mjestu primopredaje na nadvožnjaku.

S obzirom da su i Lučić i Vrhovac osumnjičeni da su osobno bili na primopredaji novca, ostaje pitanje koja je bila uloga te treće osobe, odnosno radi li se možda o organizatoru čitave iznude.

Komentari