POKUŠAJ UBOJSTVA U NOVOM ZAGREBU! Mladić nožem ubo prijatelja pa slučajno ranio sebe. U bolnici otkriveno da ima koronu

Ilustracija: Dalibor Urukalovic/24sata

Bolni krikovi probudili su u noći sa subote na nedjelju stanare novozagrebačke Svete Klare. Dramatičan priozor 30-godišnjeg muškarca koji je istrčao na ulicu u 5.20 sati i vikao “pomozite mi, molim vas” nagnao je susjede da pozovu policiju.

Naime, u Ledinskom putu dvojica muškaraca starih 22 i 30 godina družili su se sa 23-godišnjom djevojkom. Tijekom noći se konzumirao alkohol, a taman pred zoru izbila je svađa između mladića. Pale su teške riječi, prepucavanje je izmaklo kontroli, a tenzije su se povisile do te mjere da je mlađi posegnuo za nožem i nasrnuo na starijeg i teško ga ozlijedio.

Hitna pomoć zbrinula je ozlijeđenog 30-godišnjaka koji je nakon napada izjurio na ulicu i prevezla ga u KBC Rebro, a zbog ozljeda u Klinici za traumatologiju završio je napač. Obavljenim testiranjem otkrilo se i da je pozitivan na koronavirus pa je s obzirom na zarazu, umjesto u policijsku postaju, prevezen kući uz određenu mjeru liječenja.

Kad ozdravi, nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje, a policija obračun od nedjelje u zoru trenutno vodi kao pokušaj ubojstva.


Komentari