POKUPIO BICIKLISTA U VUKOVARSKOJ: ‘Kako se voze, nije ni čudo da se ovakve stvari događaju’, u bolnici je s teškim ozljedama

Ilustracija: Davor Puklavec/PIXSELL

U srijedu, 30. prosinca oko 12.40 sati na području Zagreba, točnije u Vukovarskoj ulici, 49-godišnji muškarac je upravljao biciklom, a kretao se biciklističkom stazom po pločniku.

Išao je sjevernom stranom ulice, a kad je došao do raskrižja koje se nalazi kod kućnog broja 269 u Vukovarskoj ulici, samo je nastavio voziti bez gledanja, uključujući se u sporednu ulicu.

Trenutak neopreza u ovom se slučaju zamalo pokazao kobnim. Na biciklista je naletio automobil te je došlo do udarca.

Bio je to osobni automobil marke Opel zafira zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 59-godišnjak, uslijed čega je biciklist pao na kolnik.


Liječnička pomoć 49-godišnjaku pružena je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, javljaju iz PU zagrebačke.

“Ma kako se voze, nije ni čudo da se ovakve stvari događaju, to svi idu k’o muhe bez glave”, govori prolaznica, starija gospođa koja nikako nije zadovoljna ponašanjem sudionika u prometu.

Mole se biciklisti, kao i svi ostali sudionici u prometu, da paze na sebe i druge te slijede sve prometne propise i pravila kako ne bi dolazilo do nikakvih nezgoda ili nesreća.

Komentari